Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Woha, har idag gjort någonting som jag inte riktigt trodde att jag skulle göra. Och det är med riktigt stor sorg i hjärtat som jag har gjort det. Har bestämt mig för att ta farväl av mitt andra hem sen två år tillbaka och vidga mina vyer. Har bestämt mig för att byta box. 

Efter ett par dagar av fundering så har jag valt att lämna Vicious CrossFit för att vidga mina vyer och för att kunna utvecklas mer. Det har varit två fantastiska år av svett, tårar, blod men framför allt av skratt. Dessa två år har gett mig så mycket mer än bara träning. Klev in där, stor som ett hus, otränad som en nyfödd och osäker. Jag har växt så otroligt mycket som människa. Det har gett mig en självkänsla som jag aldrig någonsin trodde att jag kunde uppleva och det har gett mig en mental styrka som jag inte visste fanns. Framför allt så har jag fått känna en gemenskap och tillhörighet som jag aldrig har gjort tidigare. Och det är med stor sorg som jag väljer att gå vidare. Utan att överdriva så känns det lite som om att göra slut med min pojkvän.
Vad dessa två år har gett mig, och framför allt vad coach Joachim har hjälpt mig med och verktygen som han gett mig, och vilken tacksamhet som jag känner, går inte att beskriva i ord.
Var jag hamnar efter juni, och vilken box jag väljer, återstår att se. 

Trodde verkligen inte att det här beslutet skulle vara varken jobbigt eller sorgligt, eller att jag skulle diskutera fram beslutet med mina vänner för att liksom våga ta steget, men jag gör ingenting halvhjärtat här i livet och det här är en tvåårig period i mitt liv som har tagit mig dit där jag är idag. Vad som än sker härifrån kommer förhoppningsvis att bli bra. Och som min kusin sa; "Du var ny på Vicious en gång i tiden också. Glöm inte det.".

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig iFor my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer