Jag vill fylla mig själv

Helgens planer?

Helgen har ju redan startat och jag ska verkligen bara ta det lugnt. Mer lugnt än vanligt och bara lyssna på kroppen. Har haft mer ångest än vanligt sista tiden då det har hänt så himla mycket negativa saker senaste veckorna vilket har fått mig att tvivla på livet. Ikväll kommer Hermella över på middag vilket ska bli så mysigt! Så välbehövligt! Den kärleken och den energin den kvinnan ger mig av att bara le, den fyller hela mig. Och imorgon så har vi släktkalas för mitt kusinbarn som bara växer så det knakar. Och så ska jag försöka träna. Om kroppen vill.

Veckans fundering?

Livet. Helt klart livet. När ska livet sluta kännas som en kamp? När ska jag få uppleva genuin lycka? Finns det genuin lycka? Och när ska den där kliande fisteln i mitt liv försvinna?

Ni får inte misstro mina tankar om livet som att jag har tappat livslusten eller som om att jag är olycklig men jag är bara så otroligt trött på att känna att livet är en evig kamp, att ingenting i livet känns lätt. Är otroligt tacksam för det jag har men resan hit har varit lång, krokig och väldigt skakig och jag kan inte se ett ljus i tunneln än. Kanske skulle behöva åka på någon form av spirituell avkopplingsresa för att finna min inre frid och lära mig att ha tilltro till livet..For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar