"Jag vill ha någon som jag kan skratta mig genom livet med. Någon som delar samma minnen, kan avslut

Efter att ha sett Blondinbellas (det känns fel att nämna henne som Blondinbella numer nu när hon är en vuxen kvinna, framgångsrik och någons fru) film från bröllopet så har kärleken liksom lagt sig som ett tungt moln över mig.

Sitter och blickar ut över min sovdel. Det ser så hemtrevligt ut, så mysigt ut. Känner glädje när jag blickar ditåt. Det är mitt, bara mitt. Jag har kämpat för det här. Jag, och bara jag. Men samtidigt som jag blickar över den delen av rummet så känner jag en inre längtan, en saknad. Inte efter honom utan efter någon. Efter glädjen och lyckan i kärleken. Efter att träffa någon som fyller hela min kropp och själ med värme.

När jag ser runt omkring mig så ser jag så mycket kärlek. Inte bara mina vänners familjer, utan överallt. Och kanske är det lättare att se det man inte har än det man faktiskt har.
Jag ÄR lyckligt lottad. Jag vet att jag är det, men jag kan inte hjälpa mig själv att länga efter framtiden. Om ett annat liv än det jag just nu lever. Om ett liv med någon, med en familj.

".. Som inte suckar när jag köper Louboutin-klackar till mig själv i 70-års present trots att jag inte längre kan gå i sådana skor. Som vill njuta av livet tills den stund det tar slut och som aldrig är bitter över att vara gammal. Som åldras med stil och som får en att skratta så man gråter varje dag hela livet ut."
- Michaela Forni

Jag skulle kunna skriva en bok om kärleken som jag längtar att få uppleva men det kommer inte att föra mig närmare den. I väntan på den efterlängtade kärleken så tänker jag omge mig av den fantastiska kärleken som redan finns i mitt liv, mina fantastiska vänner, och den mest fantastiska kärleken av dom alla, min fyraåriga men ack så kloka prins. Att få ta del av hans kärlek och visdom, att få se honom att växa upp och bli den man han en dag kommer att bli, det är en fantastisk gåva. En alldeles underbar gåva.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer