Jakten på perfekta soffborden, spara tre hantverkarhundringar och allergi från helvetet

Inlägget innehåller reklamlänkar


Vilken konstig helg det blev.

I lördags var min gamla kollega tillika vän här på lunch och jag var allergisk. Allergin eskalerade under dagen och när hon väl gick så exploderade den. Bestämde mig för att beställa pizza för att slippa gå ut och till och med pizzabudet trodde att jag grät. Ena ögat svullnade igen och jag var helt rödsprängd i ögonen.

Som vanligt hjälper det att sova och igår vaknade jag piggare men är alltid känsligare dagen efter. Åkte och kollade på när en av mina favoritungar spelade sin första cup (hur stort är inte det?!). Klantigt nog satt jag i gräset och allergin började om. Och idag istället har jag vakat med förkylning. Men var nästan säker på att det skulle komma. Ihållande allergi brukar tyda på att en förkylning kommer konstigt nog.

Ny vecka, nya tag! Den här veckan kommer förhoppningsvis soffan. Den är utlovad den här veckan, men man vet ju aldrig. Nu är jakten på soffbord igång på allvar. Finns så mycket fina soffbord men tycker att alla är för låga.

Är sugen på det här från Martinsen. Finns i två storlekar och vill ha båda, men är rädd att det ena är för högt. Normalt sett är ju soffbord 40-45 cm höga, och jag vill gärna ha ett soffbord som är 55 cm, och dessa bord är 50 cm och 60 cm höga, men 60 känns väldigt högt?
Är däremot vääääääldigt bra pris på borden just nu så funderar på att chansa och testa, man kan ju alltid returnera tänker jag? Lägre bordet är nedsatt med 77% rabatt (finns här!) och det högre bordet är nedsatt med 78% rabatt (finns här! ), så totalt sett så skulle jag spara 2442 kronor, och det vill man ju tänker jag? När man ändå ska handla?

Är du inte medlem på Campadre och Members ännu? Registrera dig genast kostnadsfritt för Members här och Campadre här för att spara pengar på dina köp. Och använder du dessutom Refunder när du beställer så får du även tillbaka 4% av beloppet i kontanter, och det tackar man ju inte nej till? Inte registrerad där heller? Då kan du göra det kostnadsfritt här och dessutom få 50 kronor extra tillbaka.


Nej, nu ska jag ta och laga bananpannkakor och tänka på saken. Står på vädret att det ska regna nu vid lunch men att det sen ska bli 19 grader, så håller tummar och tår så att jag kan åka till stranden. Hoppas på likadant pangväder som igår!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Lena
,
Hej, mitt bord är 50 högt och det är perfekt! Jag vill även säga att denna outfit verkligen klär dig ! Lycka till med inredning och inköp, det kommer och är så snyggt! Du har mycket bra smak. Kram Lena
Ankarstrand
Ankarstrand,
Åh, men alltid dessa fina ord! <3 50 är perfekt, men 60 känns lite högt, vi får se helt enkelt. Och som tur är så går det ju att skicka tillbaka! 😊
nouw.com/ankarstrand