Julbordet av alla julbord

Vilken julfest igår! Jag älskar att vårat kontor lägger så mycket tid, kärlek och energi på att få alla att trivas. 


12.30 igår så fick vi hoppa in i taxibilar utan att veta var vi skulle. Vi landade på Punk Royale för jullunch. Och vilken upplevelse! Förstår varför de har varit fullbokat så länge och varför det är så svårt att få bord. Maten var obeskrivligt fantastisk. Det kom in rätter på löpande band. Varje bit var perfekt portionerat till en munsbit. Vi fick sill (trodde inte att jag tyckte om sill och vad fel jag hade!), anklever, Janssons, ridning, hummersoppa och andra fantastiska skapelser. Och servicen, sån service! 
Efter ett par timmar på Punk Royal så fick vi veta att vi hade fått hotellrum på Scandic för att göra oss i ordning inför nästa anhalt. Ett för killarna och ett för tjejerna. Och när vi tjejer var klara så gick vi över till killarna för att mingla tills vi fick information att klä på oss. 
Sista anhalten var kontoret där vi hade prisutdelning. Vi vann bästa avdelningen! Heja oss! På kontoret fanns det bartender, tilltugg och en hejdundrans fest. Så rolig kväll! 
Var hemma vid två inatt och det känns som om att jag festade hårdast igår. Min kropp klarar inte av sena nätter och långa sovmornar längre. Men kul var det! Blev knappt några bilder för jag hade så roligt att jag glömde bort att ta kort. 
Idag så blir det sofflocket för hela slanten. For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer