Julledighet

Innehåller affiliate-länkar

Klänning HÄR (på rean!) // Pumps H&M


Hallå finisar! Hur mår ni? Har ni en fin jul?

Den här ledigheten har varit underbar. Idag var det dock tillbaka till verkligheten. Men ack så tacksam för den här julen. Så tacksam för att mina vänner är inkluderande under högtider som denna. Fick så fina julklappar av alla. Hade verkligen inte räknat med det. Sitter här i raggsockorna som Saras mamma har stickat. Precis vad jag behövde.

På juldagen gick vi ut och åt på Ät. tillsammans, jag, Sara och Alexander. Så mysigt att bara sitta och snicksnacka över god mat. Behöver inte vara svårare än så.

Men nu hoppas jag att ljuset kommer fram snart för annars är jag snart rädd att mörkret komma få tröttheten att döda mig. Den här ledigheten har jag mest njutit av att inte göra någonting. Njutit av att sova länge och mycket (har tagit flera tupplurar vilket aldrig händer!), reflekterat över året som gått och vad som komma skall.

Nu ska jag sova i två dagar till innan det är en arbetsdag kvar på det här året. Och sedan är det dags att tacka det gångna året och skåla in det nya året. Självklart i sällskap av mina parhästar Sara och Alexander. Vad mer kan man begära?
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer