Kaffe i sängen och lunch med fantastisk vy


Tog den där sovmorgonen trots allt. Vaknade innan klockan (typiskt när jag är ledig), slumrade ett tag men sen så gick jag upp och gjorde en kopp kaffe och bäddade ned mig i sängen. Låg där och funderade över livet ett tag. Sedan gick jag upp och åt frukost naken i soffan. Så härlig start på dagen.


Klänning från Brave Soul, beställd härifrån (klick! adlink)

Sen klädde jag på mig och rejsade till jobbet. Fredagar är min favoritdag på jobbet. Inte för att det är helg utan för att stämningen alltid är så lättsam på fredagar. Och att jag slutar tre gör väl inte saken sämre heller. Eller att vi alltid går ut och äter lunch på fredagar (annars äter vi matlådor).Det finns inte många lunchrestauranger i Nykvarn men det finns två pärlor, den här, Vidbynäs Gård, och Turinge Ost & Vin. Vi brukar äta på Turinge Ost & Vin för dom har verkligen fantastisk mat. Dessvärre så har dom inte känsla för tid. Vi åker dit på vår lunch, vilket är en viss schemalagd tid, och vi har då tyvärr inte tid att vänta för länge på maten, men skulle vi inte ha en tid att passa så är det ett perfekt lunchställe, men å andra sidan, vem tackar nej till att äta lunch till vyn ovan?

Jag vet att jag tjatar om det, men stunder som denna får mig att inse hur mycket jag kommer sakna boyzen på jobbet. Studom driver dom mig till vansinne och stundom grabbar vi som syskon men åh, dom fina pojkarna alltså..


Och nu är jag hemma. Precis ätit rester från gårdagens thaimat och sitter och ordnar med saker för resan. Det tar verkligen aldrig slut. Lyssnar på musik med åskan i bakgrunden. Balkongdörren är öppen så känner doften av regnet och mellan låtbytena så hör jag hur regnet smattrar mot balkonggolvet. Så mysigt! Så redo för hösten!

Nu ska jag fixa vidare med förberedelser. Sedan ska jag bara mysa nedbäddad i soffan.
Välkommen fredag!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer