Karantänoutfit och stress


Hej finisar! Har ni haft en fin påsk? Det har varit så skönt att vara ledig ett par extra dagar.
Tanken var ju att mina kompisar skulle komma två dagar men det slutade med att dom kom en dag, men en dag är bättre än ingen dag och det var så mysigt att ha dom här! Vi strosade mest runt, jag fick paket (iii-hihihi) och sedan gick vi ut och åt på Hotell Drott.
Resten av tiden har jag spenderat hemma. Tränat, ätit god mat och plöjt serier. Och tagit mig ann #pillowdresschallenge. Varför kan staten inte bara införa kortare arbetsveckor? Tror så många skulle må bra av att jobba mindre och leva mer.Fick två såna vita krukor av Sara och Alexander (och en annan kruka och en lampa). Så passade på att köpa en blomma idag när jag handlade. Visste dock inte var jag skulle ha den, och min guldiga piedestal passade inte, så vände på det tomma Höganäs-kruset som stod på golvet. Tyckte att det blev rätt bra ändå, och äntligen så kommer kruset till användning.

För ägde jag alldeles för mycket blommor (eller jag gör fortfarande men alla bor på kontoret efter flytten, haha) så nu försöker jag skala ned allting här hemma. Mindre prylar, mindre blommor. Men dessa två har jag.

Jag vet att jag är lite frånvarande, men stressar över lägenheten i Oxelösund. Egentligen orimligt att stressa över den, men vill bara bli av med den nu. Och det går ju trögt. Känns snarare som om att det går bakåt än framåt.
Att ha den ståendes där får mig ibland att tvivla på att vara i Karlstad. Det är ingen ekonomisk fråga, mer bara att det känns så jävla onödigt. Eller, det är väl en ekonomisk fråga också då jag vill ha pengarna från försäljningen, men det är inte en ekonomisk fråga när det gäller dubbla boenden. Saker jag själv inte kan påverka stressar mig. Behöver lära mig att inte stressa upp mig över saker som jag ändå inte kan påverka, men det är verkligen svårt.

Nåväl, kort arbetsvecka den här veckan också, så skönt! Känner att jag går lite på sparlåga på grund av all stress. Lägenheten, jobbet och min utredning stressar mig från olika håll och kanter, så det är skönt att få glida runt lite ifred med mina tankar. Att ta dagen som den kommer.

Ha en fin vecka babes!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer