Kärlek vid första ögonkastet

Wow, hörrni, hur drömmigt är inte det här bordet? Om jag hade haft lite mer plats än vad jag har, eller snarare en lite bredare soffa än vad jag har så hade jag inte tvekat för en sekund att beställa hem bordet. Det här var verkligen kärlek vid första ögonkastet men jag ska mäta lite och sova på saken.. Man vet ju aldrig, det kanske går ändå..
Har letat efter en piedestal ganska länge men inte fastnat för någon och nu snubblade jag över det här bordet. Kanske kan behöva ha det som ett substitut som piedestal. Så. HImla. Fint. Skulle passa bra i min nya skog som jag har skapat hemma. Var tvungen att flytta in både citrusträdet och tomatplantan (och slänga vitlöken) och det blev så mysigt! Ska komplettera skogen med ett bambuträd också. Så svårt att fånga på bild nu när det är mörkt så tidigt men finns på min instastory. Älskar dock det mörka, regnet och framför allt hösten så jag är ändå lite nöjd inombords.

Ska även byta lite kuddlakan i soffan också till lite mörka, murriga och mysiga färger. Mitt hem känns mer och mer som ett hem och det för verkligen min själ att slappna av om kvällarna.


Just nu så känns livet lite för bra för att vara sant och det är en sån fantastisk känsla. Har en sån spännande höst framför mig.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer