Kärlek vid första ögonkastet


Redan torsdag. Hur märkligt är inte det? Var har veckan tagit vägen? Känner mig ungefär som ovan just nu.

Mindre stressad över allting (en del känns ändå stressigt; har bland annat precis insett att jag inte har koll på mina vacciner - när, var, hur ska dom tas? Behöver jag mer?) men så himla trött. Hela tiden. Och då blir jag trött av att vara trött.

Igår samlade jag dock enorm energi av att dinera med Hermella. Trots att vi inte känt varandra så länge (lärde känna henne när hon blev tillsammans med min kusin) så kan jag inte föreställa mig ett liv utan henne. Och jag har svårt att förstå att hon har varit så kort tid i mitt liv men ändå hunnit få en sån självklar plats i mitt liv. För min del var det kärlek vid första ögonkastet. Var så härligt att bara få skratta. Och äta god mat. Lilla Styrbjörn har fantastisk mat. Jag åt blodpudding och till efterrätt så åt jag hallonsorbet. Yummy in my tummy.

Kvällens middag blev däremot inställd. Slängde ihop en snabb men så sjukt god middag och betade av lite saker som behövde avklaras så som be om betalning för en Tradera-försäljning (ni missar väl inte mina saker på Tradera?), begära utbetalning från Sellpy, portera mitt mobilnummer från abonnemang till kontantkort, kolla försäkringen etc. Nu börjar allting falla på plats. Betalkort och vaccin kvar. Och en kamera. Och kanske en baddräkt. Och någon klänning eller två. Och den där förbenade ryggsäcken (hade helt förträngt den!). Men sen så! Sen är jag nog i hamn.


Snart är i alla fall helgen här och sovmorgon. Och en lördagsförmiddag i sällskap av mormor. Ska bli så mysigt. Trots att vi ska packa. Men det är så härligt att få spendera tid tillsammans. Utöver det så ska jag bara träna och njuta av lugnet, läsa böcker.

Och på tal om att läsa, nu ska jag kasta mig i säng och fortsätta läsa!
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer