Klä sig efter väder eller klä sig snyggt?

Inlägget innehåller reklamlänkar

Nu när jag är igång och tränar igen så inser jag ju att jag inte har med tillräckligt med träningskläder. Och rätt kläder för rätt väder. Men det är ju typsikt mig. Kan till och med höra hur mormisen suckar i Sverige.Jag var ju smart nog att ta med mig ett par långa träningstights, och två slitna t-shirtar, för vad spelar det för roll vad man en har på sig? Helt klart stor roll. Tycker inte alls att det är speciellt roligt att träna i mina slitna urtvättade och noppriga tishor bland alla snygga halvnakna och muskulösa män.

Mina träningstights har ju också sett bättre dagar, och eftersom vi ska upp i bergen och roa oss i Filippinerna så behöver jag ju i alla fall ett par långa byxor (eftersom jag bara har ett par vadlånga och numera förstora byxor) och hade inte tackat nej till ett set av ovan. Tidigare skulle jag a l d r i g ha satt på mig endast en topp som överdel men jag fullkomligt älskar dessa tre set.Här i Indonesien så hade ju ett par shorts, eller korta tights, varit ett mer passande alternativ. Men när jag var i Sverige så hade jag a l d r i g kunnat föreställa mig själv i ett par shorts, och absolut inte ett par hotpants(!), men här i Indonesien så är det det enda som jag drömmer om när jag är på gymmet. Helst ett par shorts med vida ben så att luften från mina snabba löpsteg kan komma in och lufta mitt kön. Har aldrig svettats så mycket som jag gör här. Svetten sprutar verkligen överallt. Och inte kan väl jag vara den enda som svettas i ljumskarna så att det ser ut som om att en har svårt att hålla tätt?

Hade gärna haft långa tightsen och den långärmade tröjan uppe i bergen. Har hört att det kommer att vara kallt. Runt 10 plusgrader, och efter att ha haft mellan 30-35 grader i tre månader så känns det kallt även för en viking som jag.
1. // 2. // 3. // 4.


Jag är ju sällan frusen av mig, men det här känns mer som en passande outfit för vår tripp till bergen. Vet inte hur jag ska överleva kylan?

Antar dock att det är dags att börja vänja sig eftersom Europa stundar, och Sverige lär ju inte visa sig från sin finaste sida när jag kommer hem. Ni minns väl det där året när midsommar var lika kallt som julafton? Med min tur så är det precis den välkomstpresenten som Sverige kommer att ge mig.


Hur klär du dig helst på gymmet?For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar