Kläder efter humör

Idag så kastade jag på mig den här färgglada stassen för att  matcha mitt hunör. Har alltid använt svarta kläder för att när jag växte upp så stod det alltid i tidningarna att man såg smalare ut i svart. Och smal ville jag ju vara. Använde så mycket svarta kläder att jag kände mig som en clown i färg. Tycker fortfarande om svarta kläder för att jag tycker att det är klassiskt, tidlöst och stilrent, men ibland så tycker jag även om att bära färg. Skillnaden är att nu bär jag kläder beroende på humör och inte beroende på vad som får mig att se smalast ut.

Väl hemma så mötte jag upp mäklaren och skrev kontrakt och bestämde tid för fotografering av lägenheten. Imorgon. I m o r g o n. Hajar ni? Det är inte ens tjugofyra timmar dit. Jag vill ju sälja den men får lite magknip av att tänka på det. Nu går det undan sa flundran. Lite mer än fyra månader till take off. Och kort vecka den här veckan.

Nu blir det Sex and the city för att lugna nerverna.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer