Kliande fistel

​Så här känner jag över att vara sjuk just nu. Kan det liksom inte bara försvinna? En vecka räcker väl? Jag har sonat färdigt nu (har sagt hela vintern att jag minsann inte blir sjuk). Och jag lovar att jag aldrig mer ska skryta om mitt immunförsvar igen. 

Nackdelen med att sitta inne hela dagen är att jag hinner hitta så mycket inredning till lägenheten. Trivs mer och mer här, men det är mycket kvar som behövs. Tamburmajor, nya köksluckor, matta, köksbord och köksstolar, tavlor, bänkskiva i köket, kommod i badrummet, nattduksbord, TV, äej, blir ju matt av att bara tänka på det. Känns som en neverending story just nu. Och så behöver jag ett gymkort också. Ska så klart inte sluta träna crossfit utan vill ha ett komplement att kunna köra kondition i Södertälje så att jag inte behöver flänga till Tullinge två gånger per dag. Och så behöver jag lite nya vårkläder. Och jobbskor. 

Nej, nu ska jag fortsätta min inspirationsrunda på internet medan jag rider ut den här förkylningen som håller i sig som en kliande fistel.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer