Kom nu våren, jag är redo

H&M-katalogen damp precis ned i brevlådan. Blir riktigt sugen på våren nu, känner mig redo, även fast hösten är min absoluta favoritårstid så kommer våren på en väldigt nära andra plats. Är i behov av nya vårjackor. Min flodhästkropp har fått riktiga monsterpattar och dom får inte riktigt plats i mina gamla jackor. Tänkte ju springa av mig etttjog mjölkpaket, men vill likväl vara snygg under tiden. Och sker inga mirakel så tror jag inte att jag har lyckats bli av med allting till tidig vår, tyvärr. Låter det hellre ta den tid det behöver än att droppa sjutton kilo på elva veckor som sist och bli helt besatt av mat och vikt. Men åter till jackor, den här jackan är ju alldeles perfekt. Älskar kombinationen av material.
Men även den här puderrosa jackan i läderimitation är välkommen hem till mig. Snyggt med en mc-jacka i annan färg än svart. Älskar kombinationen av rosa och guld (älskar guld överhuvudtaget även fast silver börjar smyga sig in lite här och var bland kläder och smycken här hemma).
Annars får nedanstående produkter även dom gärna få flytta in i min garderob.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer