Kräftornas kräftskivaIbland är jag sån tidsoptimist. Fick kasta mig in i duschen och sen kasta mig in i bilen för att hinna i tid till kräftskivan. Åkte fel två gånger och kom därför fyrtiofem minuter sent, men vilken kräftskiva! Vilken trevlig kväll!
Min kollega hade ställt till med en redig skiva i hennes fantastiska lägenhet. Tror vi var runt femton personer som åt kräftor, sjöng snapsvisor, lekte lekar och bara mådde allmänt bra. Hon hade verkligen styrt upp hela kvällen bra.
Finns det hjärterum så finns det stjärterum. Det var mat på hela bordet. Kräftor, räkor, sallad, paj, bröd, snittar.. you name it. Jag har det lite svårt med kräftorna. Det var väldigt mycket jobb (första gången som jag åt kräftor själv - har smakat en gång tidigare när någon skalade den och gav mig en bit) och det blev väldigt mycket bajsprat vid vår flank, men mycket skratt.

Och så hade vi fina hattar! Det här är min kollega (inte värdinnan - det är vår andra kollega, sen var det tre till av våra kollegor, och sen värdinnans kompisar). Vi började samma dag. Och vi båda kommer från Telia sedan tidigare. Olika avdelningar dock. Men hon den här, och min andra kollegor, gör varje dag till en solskenshistoria. Så mycket som vi skrattar! Och så mycket alla värnar om varandra.. Lite off topic, men jag är bara så glad och tacksam för mina kollegor. Vi umgås varje dag och ändå så vill vi umgås lite mer på fritiden.
Värdinnans mamma hade gjort ett häfte. Är inte det här de bästa ordningsreglerna som ni har sett så säg? Kontrollera på ett fint sätt att du är bjuden. Om inte, låtsas att det regnar.

Idag är jag hes, och trött (min pensinärskropp blir lätt ur balas om jag är vaken längre än till elva och sover längre än till åtta) men efter en sån här kväll så är det värt det.

Nu ska jag get dressed for success för nästa kalas. Och därefter så är jag dessutom bjuden på middag. Rätt fint sätt att avsluta en annars så fin helg.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Linnéa,
Du är också helt fantastisk! Vilket toppen gäng vi har blivit på TK! <3
None