Kroppsideal

Blir mörkrädd när jag ser att, med den här bilden, så är Miranda Kerr enligt tidning GQ världens sexigaste kvinna nummer 11. Är det bara jag som ser hennes skelett?
Jag tycker att Miranda Kerr är fruktansvärt vacker. I ansiktet. Och med kläderna på. Och jag tycker absolut att alla människor ska få se ut som dom vill MEN jag tycker inte att en så välkänd tidning ger ett sunt intryck när dom väljer en sådan kropp som världens sexigaste. Det är i mina ögon inte att vara en förbild. Och ja, visst, dom har även med Kate Upton som nummer 1 (och här är ännu ett exempel på hur skev bilden har blivit på kvinnokroppar. Tycker att Anna Hibbs sammanfattade det bra HÄR) och vältränade Gina Carano på plats nummer 10, men eftersom Miranda Kerr inte är den enda där skelettet sticker ut så tycker jag definitivt att det ger en skev bild av kvinnokroppar till unga tjejer. Jag säger inte att det är fel att vara smal (många är smala naturligt, och säkert lika så Miranda Kerr men det är även världskänt att alla änglarna går på strikt diet inför visningarna för att vara så slanka som möjligt) utan jag tycker att det är konstigt att det räknas som en av VÄRLDENS(!) snyggaste kroppar.
Nummer 10, Gina Carano
Kate Upton, nummer 1 HÄR kan du se resten av listan.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer