Lampornas lampor

Innehåller affiliate-länkar

Taklampa HÄR // Fåtöljer HÄR


Älskar, älskar, älskar nya lampan. Den gör sig verkligen inte rättvis på bild. Jag var tveksam till om den skulle passa men chansade och wow, vad nöjd jag blev. Det börjar arta sig här hemma. Mycket som fortfarande inte är färdigt, och en renovering som måste göras framöver, men det börjar sakta men säkert att kännas som ett hem. Man kan ju tro att sälja allting som man äger och börja om är roligt, men efter att ha gjort det 3 gånger på tre år (varav 2 gånger på ett år) så är det mer påfrestande än man kan tro.

Ovanför soffan ska en rund spegel upp och tavlor, men har velat vänta med det tills jag vet vilket matbord jag ska ha i vardagsrummet. Var besatt av tanken att det skulle vara i valnöt men har börjat landa i att ett svar bord med beige stolar är rätt väg att gå. En ny matta behövs då den här är en av få saker som följde med från Karlstad, och i Karlstad var soffan mindre, så nu känns den lite för liten. Ska beställa hem en bestå-bänk också till TV-bänk som sen ska hängas på väggen. Har dock lite svårt att bestämma mig för utförandet då det den ska vara hela 3 meter lång.

Har varit arbetslös i två veckor, och jag kryper verkligen på väggarna, men har tre intervjuer den här veckan, och utöver dessa tre intervjuer så har jag kommit långt i en process men den processen verkar ha stått stilla sedan dom ringde min referenser för en vecka sedan. Fördelen med all denna tid är att jag har tid att ordna hemma, promenera och träna. Någonstans i all oreda så njuter jag samtidigt av all tid som jag har för jag vet att den snart är ett minne blott. Samtidigt så kan jag inte sluta att drömma om att bygga en van, eller att ge mig ut och resa på heltid igen. Tänk ändå att livet är fyllt av möjligheter?
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer