Långsam helg

Haft en riktigt långsam helg. Tempot har verkligen lunkat på. Långa sovmorgnar och bara ta minut för minut.

Igår så var jag tvungen att åka och lämna tillbaka min GoPro Hero 5. Den startade inte. Och tydligen, enligt deras hemsida, så var jag inte ensam om att ha stött på problemet. Dessvärre så hade dom inga nya kameror så nu är jag utan kamera igen. Lite av stressmoment. Jag skulle ju kunna beställa en ny från nätet men känner mig inte bekväm med att köpa en ny GoPro efter kvaliteten känns rätt tveksam nu.


Strosade i butiker och snubblade över dessa jeans. Jag är ju verkligen ingen byxtjej alls. Jag tycker inte om att bära byxor, men jag blev blixtförälskad i dessa. Vet dock inte om det är en tillfällig förälskelse eller om jag faktiskt skulle använda dom. Bör inte köpa kläder som inte känns självklara i ryggsäcken men det var länge sedan som jag kände mig snygg i byxor. Lät dom hänga kvar i butiken men kanske bör slå till?Efter en vända på stan så hörde grabbarna på jobbet av sig och undrade om jag ville följa med och bowla. Blev både bowling och shuffle board. Hade bara tänkt åka med för att vara sällskap då jag är så dålig förlorare men jag bet i det sura äpplet och var med. Och förlorade. Men för en gång skull surade jag inte resten av kvällen för det. Men minigolfen fick dom köra med mig som åskådare. Sport med klubba har aldrig varit min grej..

Hur söta är dom inte tillsammans dom här pojkarna? När jag tittar på dom så känner jag bara sådan tacksamhet till att ha såna fantastiska kollegor som jag dessutom kan kalla för vänner.Imorse gjorde jag som i fredags och drack kaffet i sängen. Så mysig start på morgonen. Hela dagen idag har varit väldigt tung. Är väldigt ångestfylld och det var länge sedan som jag kände mig så mentalt uppgiven som jag gör idag. Jag vet att det kommer att gå över av sig själv om jag inte motarbetar det men ibland är det svårt att slappna av och andas när ångesten greppar en så hårt.Har precis ätit chevrépizza till middag. Och mer än så blir det inte idag. Ska beställa hem lite saker till resan och äta en bit choklad, men tänker spendera resten av kvällen i pyjamas nedbäddad i soffan.

Ändå rätt redo för en ny arbetsvecka imorgon.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar