Ledighet är balsam för själen

Ledighet hörrni, vad vore livet utan ledighet? När ska Sverige införa fyradagarsveckor? Vi behöver mer tid för familj, oss själva och för livet. Livet händer hela tiden men vi är alldeles för upptagna med att leverera på arbetet med alldeles för mycket övertid och vi är alldeles för uppslukade av sociala medier.
Nåväl, igår arbetade jag halvdag (och min sista arbetsdag på min avdelning!) och drog raka vägen till stranden. Efter 3 timmar så började det storma och fick sand i varje hål på kroppen så packade ihop och drog till gymmet. Resten av kvällen spenderade jag framför Girlboss. Perfekt avslut på en arbetsvecka och en perfekt start på en långledighet.

Men det här med att det är hundra grader i lägenheten redan? Det är verkligen inte trevligt. Och just nu när det är så mycket pollen så kan jag heller inte ha fläkten på för den kommer veva runt allting över mig under natten och så kommer jag vakna mer död än levande. Behöver installera en riktig AC.

Startade dagen med att vakna innan fem(!) men låg kvar till halv sju. Gick upp och bakade bröd och startade dagen på balkongen. Vad jag älskar det stället. Min balkong är magisk. Behöver inte ha ett hus med en tomt så länge som jag har den här balkongen. Och ser ni att tomaterna börjar komma? Fick en planta av Alexanders tjej för några veckor sen och den bara växer och växer så snart kan jag börja äta tomater igen. Är ju allergisk mot alla tomater utom egenodlade..

Har en så rolig vecka framför mig.
Ikväll så kommer flicksnärtorna över på middag och vin.
Imorgon så är jag ledig och då har jag också middag hos mig på kvällen med en barndomskamrat.
På lördag så har jag bjudit in mig själv på middag hos Alexander för att hans familj skulle komma på middag och hans syster har köpt en hundvalp så sa att jag kommer vare sig jag är bjuden eller inte. Och efter middagen så ska vi på invigningsfest på Farstanäs.
Söndag så ska jag bara njuta av livet. Och så ska jag så klart träna och ligga på stranden dagarna i ända.

Och på måndag då? Då börjar jag min nya tjänst. Så spännande! Nervöst, men spännande!

Nu ska jag svida om och åka till mina andkompisar på straden.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer