Leopardmönstrat

Innehåller affiliate-länkar


Har fått en del frågor om mina leopardklänningar som jag har. Dessvärre så har jag måttbeställt dom i Hoi An i Vietnam. Och tyvärr så börjar den ena bli för stor över bysten.Grävde fram några liknande klänningar istället.

Nummer ett är en favorit som jag gärna skulle bära. Nummer tre beställde jag hem innan jag åkte och då var den tyvärr lite för tight men nu skulle den ha suttit perfekt. Den var verkligen helt fantastisk i verkligheten, och speciellt över bysten.

Älskar allting med leopard och skulle gärna endast bära leopard.Får ofta frågan om var jag köper mina underkläder och skrev ett inlägg om det här. Och nummer fyra här ovan påminner mycket om min favorittrosa DAY. Bikinunderdelen är också en favorit sedan tidigare som används flitigt här i Asien men har min i svart. Skulle inte tacka nej till leopardfärgad också.


Förutom marmor och guld så är leopard sannerligen min favorit. Vilket är ditt favoritmönster eller din favoritfärg?For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar