Lever du ditt liv för sig själv?
En sak som jag har lovat mig själv att bli bättre på är att göra saker trots att jag är singel och även fast jag är ensam. Låter ofta bli att göra saker för att det är tråkigt att göra allena. Att laga chiligryta är en sak som jag ofta låter bli att göra. Precis som tacos, lasagne, gå ut och dricka ett glas (alkoholfritt) vin och att resa.
Egentligen så har jag inga problem med att resa allena men ofta så har jag tänkt att det är dumt att planera någonting längre fram, en resa eller att flytta, utifall att jag träffar någon innan dess och då kanske inte längre vill göra det inplanerade. Och det är ju varken logiskt eller hälsosamt. Jag lever ju mitt liv för mig själv och inte för någon annan. Ska man tro mormor så kanske jag aldrig träffar någon, och då har hela livet passerat med mig själv som åskådare i väntan på någonting som aldrig hände.
En annan sak som jag vill bli bättre på är att bara vara i relationer för att jag vill. Varför ska jag vara i en relation som inte gynnar mig själv bara för att inte såra personen i fråga? Varför ska jag må dåligt för att någon annan ska må bra? Självklart så vill jag aldrig göra en annan människa ledsen, men jag vill heller inte själv vara ledsen, känna mig åsidosatt eller känna mig utelämnad.

Så idag börjar jag att göra saker för min egen skull - för att jag vill. Idag lagar jag chiligryta till mig själv. Det tar åtta timmar, men jag vill äta chiligryta, med eller utan sällskap, så jag tänker äta chiligryta. Och jag tänker boka en resa till mig själv med mig själv som sällskap. Och kanske avslutar jag kvällen med att gå ut och dricka ett glas vin på egen hand.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer