Lill-lördag

Vilken jävla natt.. Vaknade i sömnparalys. Har ni gjort det någon gång? Du drömmer men du är vaken och kroppen hinner inte reagera på att du är vaken så du kan inte röra dig. Jag drömde att någon låg i min säng och skedade mig som stora skeden och flåsade mig i nacken. Och jag kunde varken skrika eller vända mig om för att se vem det var. Efter det hade jag svårt att få ordentlig sömn. 

Dom tror ju att de människor som säger att de har blivit bortförda av aliens egentligen bara har upplevt sömnparalys. 
Äntligen onsdag och halvdag. Lunch med kollegorna på TGIF uteservering efter jobbet. Och sen är det ledigt i fyra dagar! Ser fram emot sömn, sol och mycket träning. Är inne i ett sånt träningsflow just nu. 
Är helt mör i kroppen idag. Körde Bodypump igår (säkert inte gjort det på nästan tio år) och det var ju så klart bara ben, mycket dips och armhävningar. Efter mitt och Foppans pass i måndags så sved det rätt bra. Är inte mycket för Bodypump men det är härligt med lite variation, och att slippa tänka själv. 
Nu ska jag starta den här dagen. Krävs en hel del kaffe idag men solen är framme igen vilket gör det lättare. For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer