Livet på en pinne

Vilken fullspäckad dag! Lugn, men fullspäckad.Startade dagen med att hämta mormor för en fika på Saltå Kafé. Mormor älskar verkligen Saltå Kafé. Enligt henne så har dom det bästa kaffet som finns. Hon är verkligen en riktig kaffetant. Vägrar fika någonstans om hon inte vet att kaffet är bra. Jag gillar också Saltå Kafé men Å2 är mer av en favorit trots allt. Vi satt i solen och njöt. Mormor förklarade bland annat för mig hur man putsar fönster.

Efter fikat så åkte vi och handlade och sen åkte jag hem. Tänkte att mormor fick det att låta så lätt att putsa fönster, och det kunde ju inte bli värre än vad det var så jag kavlade upp ärmarna och gav fönstren en omgång. Ni som känner mig och ni som följt mig vet ju att jag inte städar själv så ni förstår ju själva att det här var första gången i mitt liv som jag putsade fönster. Resultatet? Det blev bra. Inga ränder. Visste inte ens att fönsterna var så smutisga som dom var förrän de blev rena, haha. Efter det så tog jag ut alla lakan och skakade och bäddade sängen, tog ut alla soffkuddar på vägring medan jag dammsög hela soffan under alla sittdynor, dammsög hela lägenheten, skurade alla golv och slängde i två maskiner tvätt. Nu har jag städat nog för tre år framöver, men ack så härlig känsla det är när lägenheten är ren, fräsch och doftar gott.
Efter att ha svettats färdig i lägenheten så kastade jag på mig träningskläderna och stack till gymmet för 50 minuter cardio och sen fick jag känsla och avslutade med 6 minuter tabata, 4 minuter rep och 2 minuter burpees.

Nu har jag precis målat naglarna och tittat på I Don't Know How She Does It. Nu blir det antingen Björndansen eller nya säsongen av Rectify med en skål popcorn.

Alltså.. livet. Idag är en sån där dag så jag verkligen älskar livet. Där själen känns rofylld och lugn. Ingen stess, ingen ångest och inga måsten.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer