Livets liv


Idag är ingen vanlig dag för idag fyller två av mina favoritpersoner år. Personerna som gör mitt liv lite lättare att leva, lite mindre ångestfyllt.


Alexander är min ride or die fo' life. Vi har hållit ihop i 21 år. Förstår ni hur länge det är? Förstår ni hur många gånger vi har blivit osams och sams under den här tiden? Vi har varit oense om saker, och vi har inte alltid gillat varandras val av partner, men i slutändan när hjärtat har brustit så har vi stått där, sida vid sida. Alexander är den enda som känner mig utan och innan. Han vet exakt vad han ska säga för att få mig att skratta, och han vet exakt vilka knappar han ska trycka på. Han är den finaste mannen som jag känner. Min kärlek för den här mannen är oändlig.
Och så fyller den här kvinnan år. Den mest fantastiska kvinnan jag känner. Hon är inte bara min gudinna, min stöttepelare och min mormor här i livet utan hon är min förebild. Det är hon som får min värld att gå runt. Jag fungerar inte utan henne. Hon är puzzelbiten som kompletterar mitt liv.

Tänk att den 13 september har skapat så många fina människor.

Nu ska jag fortsätta den här fantastiska dagen till doktorn. Nu hoppas vi på lite svar va? Håll tummarna.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer