Lördag i världsklass!

Igår vankades det, som tidigare nämnt, inflyttningsfest för Alexander och Hampus men själva festen var hos H med respektive. Det bjöds på grillbuffé med både älg och vildsvin som A jagat själv. Älskar att umgås med A och H, och speciellt när dom drar ihop alla människor för den blir sån mix av människor. Så roligt att träffa andra som också hellre reser än har en fast punkt i hamsterhjulet.

Både A och H är musiker och många av deras vänner är också musiker så att det skulle spelas och sjungas in på småtimmarna var givet.

Använder ju varken byxor eller shorts men om jag ska ut och resa så behöver jag ett par. Hittade dessa för en spottstyver på stan när jag fikade med mormisen igår förmiddag och föll pladask. Gick på fest i shorts och utan bh(!). Kan inte minnas när det skedde sist. Kan heller inte minnas sist som jag kände mig så snygg som jag gjorde igår. Sån härlig känsla. Trots att tuttarna hängde i knävecken.

Önskar att jag kunde säga att jag fick spendera hela söndagen i underkläder, men i eftermiddag ska jag arbeta. I vanliga fall så arbetar jag kontorstider men vi flyttar om på jobbet och systemen behöver uppdateras så då får man bita i det sura äpplet och hjälpa till. Oturligt nog finns det ingen prognos om hur länge vi behöver arbeta. Det kan vara fyra timmar men det kan lika gärna bli tio timmar. Det är ju tur att jag har världens mest fantastiska kollegor (och chef!). Gosh, jag kommer verkligen sakna dom. Ibland kan jag komma på mig själv med att sitta och snegla ut över dom och känna ett sting av sorg av att inte få träffa dom varje dag. Och även fast man säger att man ska hålla kontakten så blir det sällan så, men dom här stjärnorna, dom hoppas jag verkligen att jag håller kontakten med.

Nej, nu ska jag fortsätta att glida om kring i underkläder och dricka kaffe och njuta av söndagen ändå fram tills i eftermiddag när jag måste åka in till kontoret. Jag älskar verkligen söndagar!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar