Lördagen i bilder

I lördags hade jag en sån mysig dag (trots ännu ett dödsbesked; hur mycket hemska besked kan komma samtidigt?).

Började lördagen med att åka till Skärgårdsvåfflan. Har ni aldrig varit där så är det ett måste nästa sommar.Smällde i mig två våfflor och mådde som jag förtjänade resten av dagen. Svårt att bara välja en våffla när man kan välja bland så mycket gott! Kladdkaka, chokladboll, ballerina, oreo, nutella, center, bilar, you name it. Man kan tydligen bygga i lager också. Som en tårta.

Sen packade vi in oss och åkte till Järna för att leka. Och så var det fest Under Tallarna. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen, jag älskar Järna. Barnen lekte i skogen och vi myste. Blev dock en kort visit då barnen var trötta och hungriga så vi missade all musik och dans.

Dom odlar egna grönsaker, växter och kryddor som dom sedan säljer på plats.Tycker verkligen att det är en alldeles underbar atmosfär i Järna. Jag kan inte sätta fingret på vad det är som gör det så himla fantastisk men jag känner hur hela min själ fylls med en energi som jag inte finner någon annanstans. Det är så mycket värme och kärlek mellan människorna här.

Nåväl, min lördag med Emelie och barnen, och sedan även Jorinda och barnen, var så energigivande. Precis vad jag behöver för att fylla på energidepåerna inför kommande vecka med begravning.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Kärlek,
fin du är. Vill du läsa om olycklig kärlek och hjärtskärande krönikor? Läs då min blogg, kommentera gärna vad du tycker om mina texter. Mvh http://publishme.se/trashfeelings.blogg.se/
None
Tråkigt med ännu ett dödsbesked 😟 Men fina bilder, ser ut som en riktigt mysig plats 😊
blogg.anniesfotografier.se
Joakim Ramqvist Hallin,
Hej! Vilka vackra bilder och trevlig blogg du har i övr. Önskar dig en trevlig dag, Care TAKE..
www.joakimramqvisthallin.blogg.se