Lugn helg

Dålig uppdatering här, förlåt. I förrgår åkte jag ju som nämnt ut till Trine för att träffa Juni. Blir ju lite lätt avundsjuk på Trine som har både hus på landet och en liten mini-me. Blev dessvärre så himla dålig. Jag har varit skonad från min allergi hela det här året, men så innan jag åkte till Trine så låg jag på balkonggolvet och solade ganska länge innan jag såg att det var fullt med pollen. Allergin eskalerade när jag var hos Trine och jag blev, för första gången, rädd att allergin skulle påverka min körförmåga. Åkte dock åt fel håll så det tog 45 minuter extra att åka hem (så typiskt mig när jag ska försöka vara duktig och köra utan GPS).
Väl hemma så fick jag ta medicin och Alvedon (hjälper inte mot allergin men är muskelavslappnande och jag spänner käken nåt enormt när jag är allergisk - gör så ont!). Som vanligt så hjälpte det att sova bort den så igår var jag fit for fight igen.

Startade gårdagen med några timmar på balkongen innan min balkongsoffa blev hämtad och innan jag stack iväg på 50 minuter cardio och 30 minuter tabata (alltså.. Actics tabatapass är inte att leka med!). Och efter så insåg jag att nu när soffan inte finns så finns det plats för solstol istället så jag mig i solstolen i några timmar till innan jag åkte för att leta efter nya möbler. Hittade inga, men tror jag vet vilka jag ska köpa så känner mig ändock nöjd.
Och nu ligger jag här igen, på balkongen. Hej drömmig helg! Hej drömmiga balkong! Ska ligga här tills jag ska på Bodypump och sedan kommer Nadja över för att hänga på balkongen. Kommer bo här ute i sommar, haha. Hört att det ska regna och börjar det regna så ska jag åka till IKEA och köpa det sista till balkongen så det känns ju inte heller fy skam.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer