Lunchbjudning

Bjöd ju min kusin på lunch häromdagen (hon som ville ha fil och macka, haha). Det var här min kärlek för grönkål uppstod. Bjöd på en grönkålssallad. Busenkel. Grönkål, strimlad och knaperstekt bacon och valnötter. Klart. Så himla gott! Älskar att ha folk över. Och snart blir det ännu roligare med mitt nya matbord (om jag får min soffa såld). Längtar efter hösten med middagar, mys och tända ljus.
Nåväl, bjöd på min första rulltårta också. Den blev riktigt smarrig, men ful. Hade med den till kalaset igår också, och när tantaluran tycker om något så vet en att det smakar bra. Den är helt socker-, mjölk- och glutenfri.

Idag ska jag spendera förmiddagen på stranden fram till dess att jag ska på magnetröntgen. Är lite rädd för det. Känns rätt obehagligt måste jag säga. Men skönt att äntligen få veta vad det är för något. Och vad jag kan göra för att det ska bli bra. Dock tråkigt att få så mycket negativ energi av att vara hemma.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer