MagiKlocka, JFR // Armband, Caroline SvedbomWow! Vilken vecka! Det var länge sedan jag gjorde så här mycket saker efter jobbet. Glömmer lite bort att livet händer i vardagen också och jag vill verkligen bli bättre på att ta vara på vardagarna. Det ger så mycket energi.


I tisdags så var jag på middag hos Hermella och trots att jag kom i säng senare än vanligt så vaknade jag av solen på onsdagsmorgonen. Innan klockan. Gick upp och gjorde en kaffe och låg i sängen och drack kaffe en stund innan jag gick upp. Så mysig start på dagen. Efter jobbet så kom Nickan hit för middag, Lohilo och snicksnack på balkongen. Äntligen så börjar det bli balkongväder på kvällarna. Och efter jobbet i torsdags så var jag hos Alexander på middag. Han lagar den bästa korvstroganoffen i historien. Vi satt på deras altan i kvällsolen i timmar och bara njöt av livet och pratade.


Och gårdagen då, wow! Vilket väder det var igår! Rev av en dunderlunch på Vidbynäs i solen med boyzen på jobbet. Det var riktigt drömmigt att sitta där och bara njuta lite mitt i arbetsdagen.
Sen tog jag bilen och rejsade hem för att möta fönsterputsarna. Och efter dom hade sprinklat sin magi över min lägenhet så öppnade jag en cider och njöt på balkongen i väntan på Fiona.

Det är sällan som jag saknar att dricka alkohol men såna här dagar, då rycker det lite i vinnerverna. En alkoholfri cider eller ett glas alkoholfritt vin är liksom inte samma känsla men det är ett bra substitut. Med tanke på att jag inte minns hur alkohol smakar så är det märkligt att jag saknar det ibland..

När Fiona slutade jobba så dök hon upp och så hade vi bord på Mira Mar på uteserveringen. Där satt vi i fyra(!) timmar och pratade om jobbet, livet och framtiden.
I början när jag började på min nuvarande arbetsplats så sa min högsta chef, under ett möte med all personal, "We're a family, welcome to the family" och jag skrattade lite inombord för att jag tyckte att det var löjligt, men ibland så känns det som om att vi är en stor familj. Trivs verkligen som fisken i vattnet och det arbetar så mycket inspirerande kvinnor på min arbetsplats.


Nu har jag precis bakat bröd och avnjutit en frukost. Ska straxt byta om och gå till gymmet för intervaller och överkropp. Sen är tanken att jag ska luncha med mina kusiner, men stranden lockar.. Behöver dock köpa en bikini efter som jag åker till Kroatien nästa helg.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar