Magisk helg


Vilken helg hörrni, sol och grejer. Visst blir man glad?

Startade helgen med att åka på kastrulljakt i fredags för att sedan somna tidigt. I lördags vaknade jag utvilad av att fåglarna kvittrade. Drack kaffe i soffan i ett par timmar innan jag svidade om och styrde skutan mot Oxelösund. Skulle hämta en del saker från lägenheten men upptäckte att lägenheten inte var i samma skick som när jag lämnade den, så efter ett väldigt ocharmigt samtal med min mäklare så åkte jag istället hem till Alexander och Sara. Vi skulle fira Alexanders syster Sara med middag på Sund Nergården.Kolla bara utsikten. Det är ett hotell med åldersgräns. 16 år och uppåt är välkomna. Älskar det konceptet. Finns glamping också om man hellre tältar vid vattenbrynet. Förstå i sommar, att sitta här och titta på solnedgången med ett glas bubbel i handen?Vi åt femrätters, och WOW, vilken smakupplevelse! Inte nog med att omgivningen är magisk och att smaklökarna dansade jitterbugg av lycka, personalen var otroligt familjär, varm och inbjudande. Vi dinerade i ett par timmar. Pratade om allt mellan himmel och jord. Älskar att umgås med Alexanders familj.

Efter middagen åkte vi hem, satt i soffan och pratade lite strunt innan jag kröp ned i sängen i gästrummet och sov som den prinsessan som jag är.

Vaknade tidigt idag och smög upp, satte på kaffe och satte mig i soffan och blickade ut. Deras hus ligger på toppen av ett berg med skogen precis utanför. Så rofyllt. Tycker det är så mysigt att vakna först och dricka mitt kaffe till ljudet av deras snarkningar.

Vi lunch klädde jag på mig och körde hemåt. Stannade och handlade på vägen och sedan har jag gjort vanliga söndagsbestyr, städat, tvättat och lagat matlådor.Den här lilla pärlan i Karlstad är så himla mysig. Jag älskar den verkligen. Ljuset är allt. Kvällens solnedgång färgade hela rummet. Och om två veckor kommer Alexander och Sara hit (och kanske Therese) för att fira min födelsedag. Ska bli så roligt att få visa dom min nya lägenhet.

Snart är det min födelsedag! PÅ ONSDAG FYLLER JAG ÅR! Hihi.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer