Maratonläsning och hemska bett


Hej från paradiset!

Idag har det varit växlande väder hela dagen, men verkligen inte mig emot. Har spenderat hela dagen med att läsa. Först vid poolen, sen i poolen (antingen sittandes, ståendes eller promenerandes runt i poolen) på grund av värmen som slog till när molnen försvann, sen i restaurangen, sen vid vattenkanten och sedan utanför rummet på balkongen. Är helt fast i Mikael Persbrandts bok Så som jag minns det.Det är någonting rofyllt med att bara slappna av och förlora sig i en bok. Känner alltid samma nytändning för att läsa på semestern. Jag har snart plöjt all min litteratur som jag tog med mig så snart blir det engelska böcker från flygplatserna. Om jag inte kan hitta böcker som människor lämnat kvar efter sig vilket ör vanligt.Här är vyn från receptionen. Där man får sitta för att få internet. Och snabbt går det inte så det är tur att det finns något vackert att titta på.

Jag klarar inte av hur vackert det är här. Det är så vackert att det gör ont. Kommer på mig själv med att bara sitta och blicka ut och le.


Som vanligt så visar inte bilderna en rättvis bild av verkligheten, men det är så vackert. Kan inte säga det tillräckligt många gånger. Det är också så mycket mygg. Det är hemskt. Och andra saker som biter. Jag är helt sönderbiten trots myggmedel. Mina mest hemska bett som ingen vet vad det är börjar sakta bli bättre, men i natt var det svårt att sova för att det brände så mycket. Dom är stora, stenhårda, bränner och är strama. Så hoppas att dom snart är borta. Svenskarna säger att jag behöver uppsöka läkare om det inte blir bättre, filippinerna rycker mest på axlarna.


Nej, nu måste jag fly myggorna. Men först måste jag boka nytt boende för imorgon bär det av igen!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar