Måsar som skriker, myror som kryper, solen som skiner


Men hur fint är inte Sverige just nu? Det var ju det här jag kom hem för! Måsar som skriker, myror som kryper, solen som skiner och becksvart vatten.

Och kan inte släppa hur tacksam jag är för att ha så nära till vatten? I varenda hörn hittar jag vatten, naturreservat, klippor och hamnar. Har förstått att det inte är roligt här på vintern, men säg mig, var är Sverige roligt på vintern? Det finns väl en anledning att alla sitter inne halva året?

Enda nackdelen jag kan se med att bo här är att det blåser. Hela tiden. Överallt. Skulle vilja hitta ett vinstilla ställe, men så snart vindarna blir varma så spelar det ingen roll. Då är det nästan en fördel att det blåser, att det fläktar.Och igår kom soffan! Borden är försenade. Så typiskt. Ska självklart visa er sen, men vill vänta tills det mesta är på plats. Men ä l s k a r soffan. Så skön! Och så fin! Kanske måste kalla på hjälp någon dag för att möblera om. Funderar på att vända på steken tills dess att jag slår ut väggen mellan kök och vardagsrum. Nu ser det så tomt ut i ena änden av rummet.


Vill mest kika in och berätta hur mycket jag njuter just nu med tanke på föregående inlägg, men nu ska jag återgå till min film som jag plågar mig igenom, Glass. Känner inte att jag hänger med, men holy moly vilken grym skådespelare James McAvoy är. Minns att jag tyckte det i Split också. Just nu ser jag mest klart den för att han är så otroligt duktig i sin roll.


Hoppas att ni får en strålande lördagskväll i sommarsolen!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar