Maybe we're helping each other escape

Sov som en prinsessa i natt men är så trött. Hjärnan är ett virrvarr av tankar och hjärtat är fullt till bredden av känslor. En svår kombination för mig då allting känns extra överväldigande när det är både och istället för det ena eller det andra. Önskar att jag kunde släppa tankarna på saker som jag ändå inte kan kontrollera istället för att analysera i scenarion som ännu inte uppstått. 


Skulle träna efter jobbet (skolkade från finskan) men var så hungrig att jag trodde att jag skulle gå av på mitten så hoppade träningen för en favorit när inspirationen, motivationen och orken tryter, bananpannkaka. Så enkelt men ack så gott.
2 portioner (fyra pannkakor)4 ägg2 bananer 1 skopa proteinpulver Kardemumma
Mixa alla ingredienser med en stavmixer tills det är slätt. Stek på samma värme som vanliga pannkakor. Toppa med godsaker. Idag valde jag avokado för mer matighet.
Nu ska jag smälta maten och sen, om jag orkar, köra ett träningspass hemma. Annars blir det tidig läggdags och träning imorgon istället.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer