Medicin för själen
Jag mår så bra på helgerna när jag får sova tills jag vaknar (trots att det är samma tid som vardagar, men utan arr behöva ställa klockan), gå upp och äta frukost framför någon serie och sen gå och träna. Dessa lugna mornar är verkligen som medicin för min själ. Haft en knackig träningsvecka. Kroppen har känts ur fas så idag var tredje eller fjärde passet för veckan. Egentligen ingen dålig statistik men jag har ställt in inplanerade pass för att kroppen inte varit i form och det äraldrig roligt. Härom natten så kunde jag inte sova för att musklerna "kliade". Det var liksom inte träningsvärk, men musklerna kändes obehagliga. Svårt att förklara, haha. Men idag så!

Idag så körde jag 30 minuter kondition, 30 minuter tabata med instruktör (riktigt tufft, men det är så roligt!) och sedan avslutade jag med två set tabata á fyra minuter med två minuters vila mellan seten med dom här bad boy-repen. Sen var jag så sugen på mjölk.

Det är så konstigt det där med mjölken. Alltid när jag har kört ett riktigt hårt träningspass så blir jag sugen på mjölk. Ett-två glas och sen är det bra. Dricker aldrig mjölk annars, men efter vissa pass så är suget efter mjölk helt galet. Någon som vet vad det beror på? Måste ju finnas en logisk förklaring?

Nu har jag precis ätit havregynsgröt på havegryn, havremjölk och kardemumma. Med två ägg till. Och kaffe. Nu är jag så redo att starta den här lördagen.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Kråkan ,
Det är mycket "socker" i mjölk. Kan det vara kolhydrater som kroppen vill ha kanske, vet ej men var det första som jag tänkte på.
None