Miljövänligt städredskapHärom morgonen när jag skulle till jobbet så hängde det ett paket på min dörr från Buzzador. Det innehöll städservetter från Grumme. Jag älskar städservetter så när jag fick chans att testa deras kampanj så var jag inte sen att tacka ja. Tycker att det är perfekt då jag hatar disktrasor. Visst, det blir dyrare i det långa loppet, men servetterna innehåller ju precis de rengöringsmedel som behövs. Behöver alltså inte använda både disktrasa och medel.
Har testat dessa i både badrum och kök och det finns inte en enda fläck som servetterna inte tar bort, och doftar gott gör dom. Har testat en del rengöringsservetter innan, men dessa är helt klart en favorit i städskåpet.

Dessa städservetter är dermatologiskt testade och är 100% komposterbar. Städservetterna är gjorda av förnybar cellulosa som bryts ned lika snabbt som ett bananskal. Du kan till och med slänga servetterna i matkomposten. Är inte det bra så säg.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer