Min första tävling avklarad

I lördags körde jag min första tävling. Inte bara i crossfit utan min första tävling någonsin. Jag tävlar vanligtvis inte då jag är medveten om att jag är världens sämsta förlorare. I lördags var inget undantag.

Men åter till tävlingen; jag kom fyra. Och det sög. Hela lördagen. Hela kvällen. Fick åtminstone ett tröstpris; bcaa, proteinpulver och en shaker.
Efter tävlingen så var jag lite putt och lite nedslagen. Det gick inte riktigt som väntat. Jag hade tränat dagen innan och hade rejäl träningsvärk vilket inte var till min fördel. Men där och då, mitt i mitt puttrande så kom Felix med visdom. Han påminde mig om var jag började. Att jag har kommit så långt, och att jag tävlar mot mig själv. Så i söndags så vaknade jag och tänkte på Felix ord. Och det är ju så. För två år sen hade jag inte klarat någonting av det jag gjorde nu. Nu körde jag fem event på en dag. Och jag har haft en tuff höst med sjukdom och jag håller fortfarande på att justera min medicin till rätt dos (bara det kan ta ett år) och sjukdomen har lagt på mig i vikt och jag har tappat mycket. Det är svårt att motivera mig vissa dagar när jag hade kämpat så hårt för att gå ner i vikt men ändock bygga muskler och nu är jag tillbaka på ruta ett igen. Bara det är frustrerande. Och sen att tävla på det när jag inte kände mig i form. Men vet ni vad? Vilken plats jag än kom på så gjorde jag det. Och jag var definitivt bättre än alla som inte ställde upp. Nästa gång kan bara gå bättre. Det är så lätt att glömma var en började.

Till fredagens träning (min födelsedag) så hade jag bakat "nyttigt" fika till alla, och det blev så mycket kvar att jag ställde fram allt på tävlingen istället och vips! så var det slut. Kardemummabullarna är en av mina favoriter. Nyttiga, bra som mellanmål eller fika, lätta att göra och framför allt goda.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer