Min helg i bilder


Började lördagen med sovmorgon och att lapa sol på balkongen. Standard på soliga helger. Vaknar alltid tidigare än tuppen och det till trots så är solen alltid framme på balkongen.


Sen packade jag väskan för att hämta mina favoriter och åka rakt ut i skogen på en knappt befintlig väg till en liten sjö mitt i ingenstans. Vi solade, skrattade och barnen badade. Vi var i stort sett ensamma där. Allt som fanns var en liten strand, en övergiven båt, ett ton grodyngel som barnen älskade och ett par klippor. Så mysigt!


Hur cool är inte den här bruttan? Mitt hjärta smälter.

Från stranden så åkte jag direkt och plockade upp Nickan för middag. Vi åt middag på balkongen och när det blev kyligt så flyttade vi in till soffan där vi låg i mörkret till midnatt och snicksnackade. Mitt i allt, mitt i mörkret, så satte tvn på sig själv. Märkligt och obehagligt. Hade lite svårt att somna efter det..

Igår så startade jag och Nickan dagen med ett Bodypump-pass. Åkte direkt från gymmet direkt till stranden där jag låg ett par timmar. Älskar mitt smultronställe där man alltid får en helt egen strand. Och så är man omringad av höga buskar så att man är helt ensam. Det var jag och fåglarna. Så avkopplande. Igår var det dock FULLT av myror. Det var myror överallt! Efter ett par timmar så gav jag upp kampen mot myrorna och åkte hem istället.Innan middagen så åkte jag och köpte lite nya växter. Sen avslutade jag kvällen på balkogen.
Verkligen en perfekt helg.


For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer