Min värsta dejt?

Får ofta hör att ni vill läsa mer om mina dejter. Tänkte att jag skulle berätta om en av de värsta dejterna som jag har varit med om. Förutom han som fick en allergisk reaktion på maten och jag blev glad för att jag trodde att han skulle gå hem, men tji fick jag.

Först så vill jag börja med att säga att jag är rätt gammalmodig av mig. Tycker att mannen ska betala på första dejten. Vet att folk sliter sig i håret redan nu så därför tänker jag inte gå närmare in på varför jag anser att jag är gammalmodig.
Vi träffades på Happy Pancake. Efter att ha pratat ett tag så bestämde vi oss naturligtvis för att ses. Vi skulle äta middag på Mira Mar (dit jag släpar alla mina dejter).
Redan från början så tyckte jag att det kändes krystat. Samtalet flöt liksom inte på som jag hade önskat, men måste väl säga att det var hyfsat trevligt ändå. Jag gillar ju att hålla låda så på mig går det sällan nöd. När vi skulle runda av kvällen så betalade så klart inte utan vi splittade. Berättade det för mina vänner så envisades med att jag inte kunde rata honom för en sån banal sak som att inte betala på första dejten. Efter påtryckningar från mina vänner så bestämde jag mig för att ge det en andra chans, och här börjar det..

Vi har bestämt att vi ska laga middag hemma hos mig. Vi möts på stationen och går till matbutiken. Jag får bära korgen. Vi plockar ihop varorna vi ska ha till vår tacos. Jag får bära korgen med alla varorna i. Vi går och ska betala. Jag får betala med resonemanget att han betalar vinet. Okej, låter ju rimligt. Efter att jag har betalat så får jag bära kassen. På Systemet så väjer han vin. Utan att fråga vilket vin som jag skulle uppskatta. Vinet som han väljer är ju betydligt billigare än maten. När han har betalat vinet så stoppar han ner vinet i påsen som jag bär. SOM JAG BÄR! Han erbjuder sig inte ens att ta kassen. Så jag får bära kassen hela vägen hem. Här har ju jag gett upp allt hopp om den här karln som finns. Till och med Alexander bär kassen när vi handlar. Utan att ens blinka. När maten var klar så slog vi på en film till maten. Det var så stelt att det hade varit trevligare att äta taggtråd än att sitta där. När maten är uppäten så sätter jag mig i soffan i andra änden. Lite för att make a statement. Tänker att han kanske hajar vinken då. Han gick på toaletten så passade på att bädda in mig i en filt. Och då händer det när han kommer ut från toaletten, han sätter sig nästan i mitt knä och lägger armen om mig. Jag tappar hakan helt. Hur kan han ha misstolkat mina signaler? Hur kan han uppleva det här som en trevligt dejt? Bestämmer mig för att smidigt säga att jag måste gå och sova. Han beter sig som om att han tror att han ska få sova kvar så skyndar mig att säga att tåget går om tio minuter och att han bör gå på en gång för att hinna med tåget.

Behöver jag nämna att vi aldrig har hörts vid efter den kvällen?For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer