Mjölk- och glutenfritt bröd

Ska hålla hov imorgon. Har min kusin med familj över på middag. Känns rätt nervöst. Har inte sett min kusins föräldrar på evigheter (kan inte ens minnas sist!) och det känns nästan som en första dejt. Och ni känner ju mig. Gillar att göra saker ordentligt. Till middagen så ska jag servera bröd, och vad smakar bättre än hemgjort? I skrivande stund står brödet i ugnen. Testar ett gammalt recept med nya produkter. Ska göra brödet mjölk- och glutenfritt så har använt mig av sojabaserad yoghurt. Köpte både kvarg (också gjord på soja) och yoghurt då jag inte visste hur dessa var i konsistensen och valde till slut yoghurten. Testade att äta kvargen till middag. Den var helt okej. Det är ju lite annorlunda att äta växtbaserade produkter istället för mjölkbaserade men jag är positivt överraskad! Ikväll åt jag den med valnötter och honung. Kommer definitivt att ätas igen!

Nu måste jag kolla till brödet. Håll tummarna!



For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229