Mjukiskläder, djävulens påfund


Könet gör inte direkt volter över att vara instängt i strumpbyxor dagarna i ända så det första jag gör när jag kommer hem är att kasta av mig kläderna. Ibland redan på dörrmattan. Är en riktig nakenfis så spiller ingen dyrbar nakentid i onödan. Äger inga mjukiskläder då jag anser att det måste vara djävulens påfund till mänskligheten, men däremot äger jag bekväma men vackra plagg. Skira nattlinnen, små sidenpyjamas med spets, kimono, bodys, ni fattar galoppen. Har aldrig klätt upp mig för någon annan utan vill känna mig fin för mig själv. Alltid. Oavsett situation eller tid på dygnet.

Tycker generellt att Sverige är rätt dåliga på vackra underkläder, men Twilfit har förstått att det går att kombinera bekvämlighet med stil. Just nu slänger Twilfit med tre riktigt bra kampanjer också. 40% på nya Oxygene Infinite (den ser magisk ut så ska själv klicka hem den!), 50% på shapewear från Twilfit och 2 för 1 på patthållare från Twilfit.
Jag är en sucker för shapewear. Älskar att kurvorna riktigt poppar fram. Går att trolla fram magi med kurvorna med rätt shapewear. Klänningarna faller på ett helt annat sätt.Har varit dålig på att unna mig nya underkläder den senaste tiden, men det börjar bli dags. Lådan med trosor har sett ljusare dagar. Just nu går jag endast i den här patthållaren (den är så skön!) men skulle helt klart behöva uppdatera med lite mer snajdiga saker som får det att pirra i det manliga könet. Vill ju ändå känna mig som den katten som jag faktiskt är.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer