Money can't buy happiness but somehow, it's more comfortable to cry in a Mercedes than on a bicycle

GOD MORGON!
Ibland behöver man känna sig nedslagen, gråta och skrika (gnälla, diskutera, gorma, bråka, you name it) för att kunna resa sig upp, borsta av sig och gå vidare. Idag är jag glad.

Började morgonen med att baka pones (alltså, jag vet inte hur jag har kunna levt utan pones? Jag vill aldrig äta något annat till frukost!) och göra kaffe. Har precis ätit en lång frukost i soffan (enda fördelen med att jobba kväll!) framför TVn med pones med ost, passionsfrukt (nej, jag vet att det inte ingår i en LCHF-kost, men jag är inte ens strikt LCHFare) och ägg samt kaffe och kolsyrat vatten.
Och medans jag bakade mina pones kom en hantverkare in och berättade att jag får en toalett idag. Dock ingen dusch för ens spotlights och allting annat är klart, men en toalett, vilken lycka! Längtar dessvärre väldigt mycket efter duschen. Vill kunna gå ut och springa eller ta en powerwalk innan frukosten och kunna duscha efteråt.

Idag vet jag inte riktigt hur det blir med träningen. Sitter i valet och kvalet. Jag hinner gå på FunctionalTraining på lunchen men är duschad och klar straxt efter ett och börjar jobba klockan två. Därmellan så måste jag hinna laga och äta lunch och promenera (eller cykla eller ta bussen) till jobbet och bara det tar runt 30 minuter. Funderar på om jag ska gå ut och springa och trotsa min källarskräck och ta en dusch i källaren bland alla hantverkare eller skjuta på träningen till imorgon.. Åh, alla dessa i-landsproblem.

Petra, om du läser det här, jag vill träna ihop i veckan!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer