Morgonstund har guld i mund

AAAH, önskar verkligen att alla dagar var så här, eller att jag fick jobba med någonting som får mig att bokstavligen studsa upp ur sängen. Har precis (eller precis och precis, för kanske en timma sen, men sitter kvar på samma ställe) ätit en mumsig frukost. Finn crisp med ost på, kvarg med solroskärnor, kanel och linfrön, kaffe, kiwi, passionsfrukt och kolsyrat vatten. MUMS.
Lasagnen igår blev alldeles fantastiskt god. Var utan tvekan den godaste lasagnen jag har gjort. Använde färska lasagneplattor men hade egentligen behövt fler. Och av någon konstig anledning så blir det ALLTID för lite köttfärssås, men uppenbarligen (eller kanske därför) som den blev så krämig och god, av all bechamelsås. Använder alltid Milda mat 4% i bechamelsåsen. Använder mig av Per Morbergs recept som grund, men ju oftare jag gör den, desto mer ändrar jag den.
Till efterrätt så skulle jag laga en nyttig kladdkaka i micron, men råkade häll i en halv MSK bakpulver istället för en halv TSK så blev den inte speciellt god. Tänkte att jag skulle testa den ikväll igen, men med rätt mängd bakpulver, och alternativt byta ut majsmjölet mot vetemjöl special eller fullkornsmjöl. Har lite svårt för konsistensen av majsmjöl men försöker lära mig att tycka om den. Det receptet har ni HÄÄR. Busenkelt om man måttar rätt!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar