Morgonstund har guld i mundMitt citrusträd som jag fick i present är så vackert.

Träningsvärken tog verkligen kål på mig igår. Varenda rörelse var hemsk. Benen gav till och med vika vid ett tillfälle så jag spendera kvällen i soffan. Lagade stuvade makaroner och falukorv till middag och tittade på Your Worst Nightmare på Nettan. Ibland så är jag för dum för mitt eget bästa. Your Worst Nightmare handlar om riktiga brott som hänt, och jag som är världens mest mörkrädda människa vet att jag inte ska titta på sånt, men jag kunde inte låta bli, haha.

Hela påskhelgen så har jag vaknat 06.20. Ena dagen 06.20, andra dagen 06.19 och imorse vaknade jag 06.12. Har somnat om alla dagarna, men ändock vaknat innan 07.30. Idag klev jag upp redan vid 06.45. Är ingen morgonmänniska men älskar att gå upp tidigt när jag väl vaknar av mig själv. Får så mycket gjort.
Startade dagen med att baka bröd. Älskar det här receptet, så enkelt. Pressade egen juice till. Därefter har jag hunnit se några avsnitt av The Divide på Nettan och tvättat två maskiner. Nu funderar jag på om jag ska åka och shoppa eller försöka ta träningsvärken till gymmet. Är så sugen på att köpa en kostym..For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer