Morgonstund har guld i mund
Startade dagen med att ligga kvar i sängen och dra mig medan solen sken in över mig. Brukar sova med rullgardinen uppe så att jag vaknar av solen. Sen gick jag upp och bakade bröd och pressade citron- och apelsinjuice. Här hittar ni receptet, men har börjat tillsätta 1 tesked kardemumma vilket fulländar brödet. Älskar kardemumma och kanel i bröd.

Precis som igår så njuter jag av solen som skiner in med mitt kaffe nedbäddad i soffan. Sitter och funderar över förändringarna som jag vill göra i lägenheten. Inga stora förändringar, men kommer göra mycket för lägenheten.

I sovrummet väntar jag på en offerter på marmorskivor från olika företag, och sen vill jag måla om, sätta struckatur och takrosett. Och gardiner. Egentligen avskyr jag gardiner, men för att få en mer varm, lyxig och ombonad känsla så är jag väldigt sugen på gardiner. Tänker mig lite som Petra Tungårdens sovrum fast i annan färg.

Nåväl, ska dagdrömma vidare innan jag åker och köper lysrör. Känner mig rätt stolt över mig själv som igår planterade om blommor (alla som känner mig vet att jag dödar alla växter som kommer min väg) och som idag ska byta lysrör själv. Härom veckan bytte jag även lampa på balkongen (efter lite guidning av min granne). Jag kan mer än vad jag tror - vilken känsla!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer