Morgonstund har guld i mund

Pyjamas här

God morgon hörrni!

Jag var uppe med tuppen. Hade tvättid redan klockan sju. Så jag passade på att mysa omkring i min pyjamas som jag fick i present av mina kusiner. Älskar den! Och hur fin är inte färgen?
Så hela morgonen har spenderats med att springa till tvättstugan, slänga sopor och bära upp några saker på vinden. Produktiv morgon med andra ord.

Sover fortfarande på en luftmadrass, men kan inte riktigt släppa hur skön den är. Trodde aldrig att en luftmadrass skulle vara skön? Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar till min nya säng. Och till soffan! Så snart som möblerna är på plats så ska jag anlita en byggfirma att bygga min sovalkov.Tänker någonting i stil med detta. Älskar väggen till vänster så det lutar åt den, men glasväggen till höger känns mindre kostsam och antagligen enklare att sätta upp. Troligtvis behöver jag ansöka om lov från föreningen för att sätta upp väggen till vänster, men kanske kan vara värt det? Tror dessutom att det kommer bli väldigt snyggt med tanke på storleken på rummet som är ungefär densamma. Vill kopiera rummet rakt av med all inredning också. Så snyggt!

Vilken är er favorit? Vänster eller höger?


Nu ska jag starta den här dagen på riktigt. Ska get dressed for success för att åka hem till Annelie. Ska blir trevligt att umgås med någon annan än personerna som håller i anställningsintervjuerna. Nackdelen med att byta stad är att jag inte känner någon och det är svårt att ta en spontan kaffe med någon bara så där.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar