Morgonstund har guld i mund

.I två veckor nu så har vi en gästtränare i boxen. Hon visade olika sätt att skala handstående för att lära sig att stå på händer utan en vägg. Ovan är ett gammalt klipp på mig när jag står i ett par ynka sekunder. Det är alltid roligt med färskt och friskt blod i boxen. Hon fokuserade mycket på teknik och förklarade utförligt, steg för steg. Vi körde även wallclimb och som vanligt så fastnade jag i stående läge och kom inte ner. Kanske borde filma det någon gång? Så att ni får er ett gott skratt.

Passet var riktigt tungt och det kändes att det var det sjunde passet på fem dagar, men ack så roligt. Ett dåligt pass är bättre än inget pass.

Vi körde 20 minuter handstående och sedan så körde vi tre AMRAP.

AMRAP 5
5 Trusthers 25kg
5 Toes to bar
5 Burpees

AMRAP 6
6 Push-press 25kg
6 Frontrack lunges 25kg
6 Wallclimbes

AMRAP 7
7 Powersnatch 25kg
7 Squatjumps 25kg
7 Walkouts


Idag så känns det i kroppen att jag har tränat sju pass. Benen är ordentligt ömma. Startade dagen med en lång sovmorgon. Vaknade av att solen lyste in. Gick upp och gjorde frukost, bäddade ned mig i soffan och slog på Arne Dahl och här sitter jag fortfarande. Älskar helgmornar!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer