Morning cardio is a bitch

Klockan ringde 05.00 sharp för cardio. Rev av 1000 kcal. Det var inte trevligt idag, inte alls, men det är ju sån härlig känsla när det är över. Och när en faktiskt känner att träningen ger resultat. Har ju nämnt innan att jag varken mäter eller väger mig. Jag går på känslan i spegeln. Det är det som motiverar mig. Och att komma i alla mina kläder igen. Märker redan stor skillnad på hur underkläderna sitter. Trots att jag vill komma i kläderna så snart som möjligt så känner jag ändock ingen hets över att det ska hända nu, nu, nu, som så många gånger förr och det är sån frihetskänsla. 


Fick ett dåligt besked igår. Någonstans var jag beredd på det men det sved ändå lik förbannat. Hängde läpp tills mäklaren kom och gav mig ett glädjande besked. Då var det lättare att sova gott.
Föreningstämma idag och sen så står helgen och stampar i farstun med massa roligheter. Och vet ni vad? På lördag firar jag 3 år som nykter! Tänk vad tiden går fort! Heja jag! For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer