Mot Linköping


Klänning HÄR (psst! den är på rea nu) och halsband HÄR (adlinks)


Precis kastat i mig havgrynsgröten och grönsakssmoothien efter ett pass med Nickan på gymmet. Ska straxt packa väskan och styra kosan mot Linköping för födelsedagsfest.


Den där Nickan, vet ingen som är så dålig på att hålla tiden, och får ju skylla mig själv att jag aldrig lär mig. Skulle springa intervaller innan hon kom och planerade in att köra 15 stycken intervaller. När hon väl dök upp så hade jag hunnit springa 25 intervaller istället och var helt slut. Och då tyckte hon att det var en jättebra idé att köra sumomark och raka marklyft. Dagens lärdom är att aldrig springa intervaller tills Nickan dyker upp för då kan man få springa i en evighet, haha. Roligt att köra marklyft dock. Riktigt länge sen. Har varit lite för feg för att köra det själv. Varit rädd för att tekniken skulle ha fallerat men det hade den inte. För två år sedan idag så lyfte jag 105 kilo i marklyft. Idag lyfte jag 50 kilo. Nog för att jag då körde en rep max och idag 4 set x 10 men ändå.. Dags att sluta jobba på böjen och börja jobba på marken. Låren växer ju ändå i lagom takt just nu ändå.

Nåväl, eftersom jag alltid är ute i sista minuten så måste jag verkligen packa nu och stuva in mig i bilen. Ska checka in på hotellet klockan 15.00.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar