När åldersnojan kickar in

Har ju nämnt att jag vaknar mellan halv sex och halv sju v a r j e morgon. Utom idag då jag behövde ställa klockan. Det var olidligt att gå upp när klockan ringde. Ändå vaknade jag halv sex och tänkte att jag kunde somna om. Det här kan ju bara vara psykiskt, att det är svårt att gå upp just när klockan ringer. Hur tränar man bort det? Vill alltid vakna pigg och utvilad när jag faktiskt är det. 


Gick upp för att serva bilen. Så här sitter jag nu på ett café i närheten och dricker kaffe och läser Privata Affärer. Fick en prenumeration på den i julklapp av jobbet. Känns lite vettigare än att läsa skvaller. Speciellt nu när jag planerar ett relativt stort inköp till mig själv i 30 års present. 
Gud, känns så konstigt att säga 30 år i samma mening som handlar om mig själv. Nog för att det är 1,5 år kvar, men det går ju så fort! Alltid sagt att jag vill vara en ung mamma men den tiden börjat verkligen rinna mig ur fingrarna. Varken jag eller min livmoder blir yngre. Och de facto att jag är singel utan en man i sikte gör ju inte saken enklare direkt..Åldersnojan börjar verkligen kicka in. Får nästan ångest av åldersnojan. Till den graden att jag funderar på att börja gå hos en psykolog igen. Låter kanske löjligt men min åldersångest får mig att ligga sömnlös vissa nätter. Det och rädslan för döden. Inte varje natt, men då och då. Har aldrig varit rädd för döden tidigare men sista året så har jag blivit väldigt rädd för att dö. Speciellt för att somna och aldrig vakna igen. Varken åldersnojan eller döden är någonting som jag går och tänker på ofta men ibland sköljer det över mig och då resulterar det i en längre stund av ångest istället. Äej, så tråkigt ämne, och verkligen någonting som jag vill jobba på att minska så det är kanske dags att se över hur jag ska bli av med den ångesten. Kan ändå inte styra över vad livet har i sitt sköte för mig. 
Nej, nu ska jag återgå till Privata Affärer istället för att göda ångesten. Sen ska jag hänga med Foppan, lyckopillret själv, så då finns det inga bekymmer. Och imorgon så ska jag ut med Jossan och Nina. Ska bli så roligt! For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer