När beslutsångesten kickar in
Var så illamående (och hungrig!) efter träningen så kund inte bestömma vad jag skulle äta till lunch så allt alla sakerna som jag var sugen på, haha.Havregrynsgröt kokad med kanel och havremjölk, äggröra i micron (endast ägg och salt), en riskaka med ost och en smoothie på bladspenat, mango, gruka, zucchin, citron, ingefära och vatten.

Typiskt jag att inte kunna ta beslut om såna enkla saker. Förra helgen så gick jag hem från gymmet för att jag inte kunde bestämma vad jag skulle köra för något. Körde intervaller men sen fick jag kortslutning så då gick jag hem. Samma sak om jag åker till affären utan att veta vad jag ska handla då kan det också slita med ett jag åker hem tomhänt.

Idag så tänkte jag bara köra roddintervaller 500 m x 10 med 1 minuts vila mellan intervallerna, men när jag var klar med intervallerna så kände jag mig inte klar (trots att jag ville kräkas redan här).
Körde en amrap på 6 minuter; 6 barbell row, 6 power cleans och 6 push press.
Avslutade jag med tre varv av 10 side lateral rises, 10 front delt raises och 10 triceps extensions.

Och vet ni vad? Dejten ställde in. I vanlig ordning. Han är förkyld. Nåväl, bättre lycka nästa gång. Ger mig tid att göra nytta hemma istället. Handla, göra matlådor och kanske ta en shoppingtur. Behöver rensa min dropbox också. Har över 8000 bilder och vill inte fortsätta att betala för dropbox så för att få in nya bilder så behöver det rensas. Kanske inte behöver ha bilder från 2014 där..For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer